Efter kalkunen, tærten, slik og slik, hvordan skal du føle dig?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Ferien nærmer sig hurtigt, og sammen med ferie kommer fedning af fødevarer med højt kalorieindhold. Gå videre og forkæl dig! Thanksgiving og jul sker kun en gang om året.

Hvordan får det at spise al den lækre mad dig til at føle dig bagefter? Efter ferien kan du føle dig oppustet, træt og bemærke, at du har fået en vis vægt. De fleste amerikanere får omkring et pund til fem pund i løbet af ferien. Nytårs beslutninger om at træne mere og spise bedre er ekstremt populære på grund af disse statistikker.

Vil du vente til efter ferien for at komme i form og sund, eller vil du starte nu? At få et forspring på sundhed og fitness inden godbidderne hjælper dig med at føle dig bedre og få mere energi, når de store dage ramte.

Her er nogle tip, der hjælper dig med at tabe den ekstra vægt fra ferien.

1. Tag mindre portioner.

Det er okay at spise tomme kalorieindhold under din jul- og Thanksgiving -fejring. Bare sørg for at tage mindre portioner. Nå ikke til den anden eller tredje cookie. Bed om et mindre stykke tærte efter din Thanksgiving -fest. Sugholdige ørkener med højt kalorieindhold er det, jeg kalder, “hver gang imellem mad.” Du har lov til at forkæle dig lidt i feriesæsonen.

2. Spring ikke over dine træningspas.

Jul og Thanksgiving tager meget af vores tid. Lad ikke din travle opgaveliste komme i vejen for din træningstid. Sørg for, at du afsætter mindst 20 minutter 3 dage om ugen for at gå en tur, jogge, cykeltur eller træne inde i dit hjem. Når du er julehandelpark, parkerer din bil længere tilbage på parkeringspladsen. Dette vil tvinge dig til at tage de ekstra skridt til indgangen til indkøbscenteret eller butikken.

Relaterede 7 tip til mødre til at reducere stress i feriesæsonen

3. Valgte lavere kaloriforholdige drikkevarer på dine feriefester.

Selvom de er fristende, indeholder de fleste feriecocktails flere kalorier end et glas vin. Hvis du er på en bar eller restaurant, så spørg servitrice, om de har tynde cocktails.

Thanksgiving og jul er spændende ferie. De fleste amerikanere får et ekstra par pund i løbet af denne tid af året. If you follow my above tips you will see those pounds disappear shortly after new Year’s.

Link to this post: Efter kalkunen, tærten, slik og slik, hvordan skal du føle dig?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *