De 10 bedste punge til mødre ved enhver lejlighed!

Som mødre har vi meget at jonglere! Der er børn, husarbejde, formularer til udfyldning, lægeres aftaler, legedatoer, børns sportsgrene, tidsplaner, arbejde, ægtefæller, vaskeri, dagligvarer … det fortsætter og fortsætter. Uanset hvad vi laver, har vi en kiddo -tagging med. Det indikerer, at vi enten bærer dem, deres ting eller begge dele. For ikke at nævne at bære noget, som vi faktisk har brug for. Det er netop derfor, du har brug for denne liste over de bedste punge til mødre! Når alt kommer til alt blev vi ikke født med 25 arme.

Bleposer er uden tvivl det funktionelle valg, når du har babyer, men selv da er de voluminøse. For ikke at nævne, du har bare ikke brug for en blepose hele tiden. På toppen af ​​dette har kvindernes bukser typisk ikke nok store lommer til at bære noget meget mere end et kreditresultatkort og en mobiltelefon. Så som mødre synes jeg det er vigtigt at have et par forskellige punge til forskellige lejligheder!

De 10 bedste punge til mødre ved enhver lejlighed!

Nogle gange kan du kun have brug for at pakke let i en lille tværkropspung, andre gange har du måske tre børn (en i bleer!), Som du tager til en fodboldspil på tværs af byen. I dette tilfælde har du muligvis brug for en Mary Poppins -pung for at tingene går glat!

Jeg har fundet ud af, at det at have et helt arsenal af punge hjælper mig med at forblive organiseret og oven på alt. Jeg kender dog masser af mødre, der ville have det godt med kun en eller to. Lad os udforske de typer punge, som enhver mor måtte have brug for.

Den bedste pung til on-the-go-moren: et budget eller en håndlist

Tegnebøger og håndter har kun plads til at bære dine kort og måske din telefon. Disse er gode til hurtige små udflugter, hvor du ikke har brug for meget, eller hvis du har lommer i din frakke eller bukser, der kan bære dine nøgler og nogle væv.

Dette slanke minimalistiske budget indeholder mine hverdagskort og går hvor som helst med mig. Det passer let i pelslommer eller enhver pung.

For den funktionelle mor: en crossbody pung

CrossBody -tasker varierer meget, men den ene ting, de har til fælles, er, at de er lette at bære, fordi du bare slynger dem over! Hvis du kører et hurtigt ærinde med små på slæb, ville en lille crossbody gøre en fantastisk pung til mor. Disse punge er typisk store nok til at passe til dine væsentlige ting, og de holder dine hænder fri. Dette indikerer, at du kan forhindre dit barn i at løbe væk fra dig og slå den hele hvidvinskærm!

Vi elsker alle et godt målkørsel. Mens du er der, skal du kigge efter denne klassiske tværkropspung. Denne pung er en stor størrelse med masser af indvendige lommer og kommer i sort, olivengrøn, hvid eller brun.

Den must-have mor pung: en tote

Uanset om du har et barn eller fem, er taskepunge de bedste til multi-brug. De kommer i så mange forskellige størrelser og stilarter, at du kan have en til enhver lejlighed. Du kan have en til hverdagens ærinder, en pænere til specielle lejligheder eller en der sidder et sted i midten.

Totes kan bære næsten alt hvad du muligvis har brug for en hel dag ude med dine børn. Plus, det bedste er, at det ikke er en uklar blepose, der skrig “Jeg er en mor!” Misforstå mig ikke, jeg elsker at være mor, men ofte vil jeg ligne en elegant og trendy kvinde, der bare tilfældigvis har et besætning af børn, der klæber fast på benene og siger “mor, mor, mor!” hele tiden.

Denne L.L. Bean Tote er en af ​​mine favoritter, og du kan også tilføje et monogram til det! Det er utroligt holdbart, let at rengøre og er den bedste størrelse til at bringe flyet eller den daglange eventyr.

Til mødre af flere kiddoer: en rygsæk

Rygsække er utroligt hjælpsomme og (takket være modeverdenen!) Er de nu utroligt søde. Der er så masser af forskellige stilarter af rygsække derude, at enhver person kan finde en, de kan lide. De skaber den bedste pung for en mor, der har brug for begge hænder på nogen måde tidspunkter for at forhindre deres børn i at gøre noget, de ikke burde gøre!

Rygsække er den nye seje “blepose.” For det første har jeg grøftet min gamle blepose til en sød, men funktionel rygsæk. Det er vandafvisende, har to sidelommer til flasker eller sippy kopper og et ton andre forskellige lommer til at hjælpe med at organisere. Plus, det er sødt! En af de bedste dele? Min mand har ikke noget imod at bære det rundt, fordi det er kønsneutral, og det passer til begge vores stilarter.

Dette er den blepose rygsæk, vi har, og den passer til alt. Forsøger du at finde noget lidt mere avanceret? Denne rygsækpung har fantastiske anmeldelser, er utroligt sød, overkommelig, og den har et ton! Du kan nemt bære denne mulighed på din bære eller som en standard rygsæk, som jeg elsker.

Den bedste pung til Mommies Night Out: En kobling

Koblinger findes i mange former og størrelser, men de er typisk for små til at holde alt hvad du har brug for med børn. Det er dog dejligt at have en go-at holde, som du kan bruge til en natsans børn! Uanset om det er Lady’s Night, Date Night eller ALLE NATT, der ikke involverer børn, er et hold den bedste lille pung til at holde dine væsentlige ting ogDine ting. Et hold er et yderste tegn på mødreverdenen, der siger “Jeg har fået aftenen!”

Intet siger “aften!” Lige som en fancy kobling. Her er mine to favoritter; Denne lyserosa mulighed eller denne YSL -hold (forkæl dig selv!).

Hvordan jeg bruger alle mine mor punge

Jeg har i øjeblikket to børn og er gravid med den tredje, og mange dage bringer jeg bare min lille tværkropspung med mig eller mit budget, hvis jeg har lommer. Mine nøgler, tegnebog og telefon går alle sammen i mine frakke -lommer, når det er muligt, og det er det. Selvom jeg stadig har en i bleer, har jeg ikke en blepose med mig, hvis jeg kører et ærinde, der vil vare mindre end to eller tre timer. Jeg holder altid ekstra bleer, visker og væv i min minivan, så jeg kan holde mine hænder gratis, når jeg er ude med mine børn.

Når vi skal til et sted, som jeg ved, er fyldt med bakterier (leg fitnesscentre, zoologisk have, park osv.), Medbringer jeg en tote eller rygsæk. Jeg holder det fyldt med desinficerende klude, våde klude, snacks, sunblock, bleer og noget papir og farveblyanter.

Hvis du er en mor, der altid er på farten eller en mor, der virkelig kan lide at være forberedt, anbefaler jeg at have en totalpose, der altid er på lager. Alle mine tasker har væv, håndrensningsmiddel, kuglepenne, chapstick og en frisk lager af snacks. Mine børn kunne leve i en verden med snavs og en våd ble, men de kan ikke leve uden snacks i meget mere end to timer.

Uanset om du er et ophold hjemme mor, en arbejdende mor eller en mor på farten, er det nyttigt at have en række punge til at holde dit liv organiseret og stilfuldt. Jeg håber, at denne liste har hjulpet dig med at finde en pung, der fungerer perfekt for dig!

Du vil måske også kunne lide:

[Top 15!] De bedste rygsækbleposer

12 stykker nye morsmykker, du vil elske

Sådan scorer man et gratis brystpumpe, tricks & spørgsmål at stille

Pin til senere!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *