At tygge din mad kan redde dit liv

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Horace Fletcher var en rig industrialist i slutningen af ​​1800’erne, da hans læge gav ham seks måneder til at leve. Da han spiste på sin foretrukne restaurant, opdagede han, at han spiste ekstremt hastigt og gabbede sin mad med lidt tyggning. Da han troede på sin korte tid til at leve, valgte han at nyde hvert sidste sekund tilbage i sit liv. At tygge hver mundfulde mad 100 gange, før slukning havde fascinerende konsekvenser, hvilket helede Horace Fletcher fra hans kroniske dødbringende tilstand.

Vores sind og krop drager fordel af en stor praksis med at tygge vores mad godt.

“Naturen vil kaste dem, der ikke masticere”, var Fletchers velkendte angivelse og pressen på hans tider, der kaldte ham, “The Fantastic Masticator.” Han forfatter en række bøger om sundhed og velvære og ernæring og var en fremtrædende taler. På den tidlige dag af ernæringsvidenskaben deltog han i forskningsundersøgelseseksperimenter ved Vale University. Hans sidste bog “Fletcherism: Hvad det er, og nøjagtigt hvordan jeg endte med at blive ung på tres” populariserede hans tyggeprogram og en lav proteindiæt.

De nuværende fysiologibøger anerkender betydningen af ​​at tygge for stor fordøjelse. Med hver tygge af vores kæber pumpes spyt ind i vores mund. Sammen med tyggen er spyt det allerførste trin i behandlingen af ​​energi og næringsstoffer fra vores fødevarer. Når vi er sultne, selv tror vi på mad, begynder vi at spyt. Jo meget mere vi tygger, jo bedre vil være vores assimilering af ernæring i vores blodstrøm. Nydelsen fra mad er i smagen, mens maden er i vores mund. Jo meget mere vi tygger, jo meget mere smager vi og forbedrer livets glæder. Vores sind og krop drager fordel af denne store praksis med at tygge vores mad godt.

Relateret ophold med bipolar – Præcis hvordan man kan tilbyde symptomer

Hvad synes du?

Hjemmeside http://www.thefertileground.com

Link til dette indlæg: Tygning af din mad kan redde dit liv

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *