Sleep Training Twins – Fire tip til en meget bedre nattesøvn for tvillinger

Sleep Training Twins er snarere udfordringen. Alexis Dubief komponerer besværlige tots, et websted om at afslutte sengetid drama for babyer. Hun var begejstret over at dele fire tip til forældre til multipler for at hjælpe alle med at få en meget bedre nattesøvn.

Sleep Training Twins – Fire tip til en meget bedre nats søvn til tvillinger

Læs op på preemies. Da multipler har en tendens til at blive født lidt tidligt, kan de være lidt uudviklet ved fødslen. Således reagerer de virkelig godt på at svulme såvel som at efterligne et livmoderlignende miljø. De kan kræve, at de bliver svækket hele tiden i de allerførste uger, såvel som det er helt okay at gøre.

Find en rutine, der passer til din familie. Generelt med multipla skal ideen om “On Demand” -fodring gå ud af vinduet ganske hurtigt. Børnene vil kræve for at opdage nøjagtigt, hvordan man spiser såvel som at sove på nøjagtigt samme tidspunkt for dig såvel som din partner for at forblive fornuftig. Efter ca. 2-4 uger med at fodre dem efter behov, skal du arbejde for at få dem på nøjagtigt samme side. Spædbarn nr. 1 virker sulten, så tilbydes spædbarn nr. 2 også et måltid. Præcis det samme gælder for lur såvel som at sove. På lang sigt vil synkronisering af deres rutiner være det værd.

Brug to spædbørnsvingninger. Jeg foreslår, at Fisher Cost Papasan svinger til mine klienter. At have et spædbarn, der ofte vågner om natten, er grovt, men når du har to, får du måske aldrig nogen form for søvn. Jeg har behandlet mødre fra ni måneder gamle tvillinger, der dirrede skåle af jello fra natten blanding. Spædbarnsvingninger kan være kraftfulde værktøjer til at hjælpe med at få spædbørn på nøjagtigt den samme lur -rutine såvel som for at minimere natvækst. Lige her er mere info om gynger som et spædbarns søvnhjælp. Multipler har en tendens til at klare sig særlig godt med gynger, da præemier ofte trives med bevægelse.

[Redaktørens note: Vi tror på at låne enheder som svingninger op, indtil du forstår, om det fungerer til din baby, så læg dit kredithistorikkort væk samt spørg dine Facebook -gode venner såvel som naboer, hvis nogen har en spædbarnsving, du kan teste I de allerførste seks uger.]

Tænd for den hvide støj. Høj hvid støj (50 dB) vil gå en lang metode til at hjælpe med at forhindre dem i at vågne hinanden om natten. De fleste tvillinger deler et rum så godt som de gør bare godt.

Jeg opdagede en fremragende artikel om søvntræning tvillinger baseret på min foretrukne søvnguru Dr. Marc Weissbluth (forfatter af sunde søvnvaner, glade tvillinger: et trin-for-trin-program til søvntræning af dine multipla), men det adressere problemet med at græde tvillinger, der vågner hinanden i nøjagtig samme krybbe eller soveværelse.

Hvis du allerede er uden for de allerførste fire til seks måneder af tvillingforældre, så hvordan sov du to spædbørn i nøjagtigt samme krybbe eller i nøjagtigt samme rum?
+++

Tak til Alexis Dubief for at have deltaget i Twins Week med hendes råd til søvnige forældre. Aftersleep træning af sine egne tvillinger brugte hun sine ekspertfærdigheder som forsker til at trække de mest nuværende medicinske såvel som akademiske forskningsundersøgelser om nyfødte, babyer samt sove for at give evidensbaserede praktiske løsninger til trætte familier.

[Foto af Sarah Hubbell fra vandvand overalt]

Du kan også nyde:

Søvntræning dit lille barn – enkle tip til at få din bit på en rutine.

Den fineste spædbarnsving til 2018 + tip til at berolige en nøjeregnende baby

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *