Gennemgang af Maclaren Twin Techno

Denne evaluering af Maclaren Twin Techno blev skrevet af en af ​​mine kæreste venner, Ella. Hun komponerede ligeledes lejlighed eller lejlighed med nyfødte tvillinger.

Som mor til 7,5 måneder gamle tvillinger opdagede jeg meget mere om dobbeltvogne, end jeg nogensinde ville have forestillet mig. Efter min betydelige undersøgelse ankom vi to klapvogne. Vi har brugt en af ​​disse, Maclaren Twin Techno, i cirka fire måneder nu, såvel som det har været en livredder. Vi kan godt lide at have det af overholdelsen af ​​grunde:

Lille fodaftryk. Uanset om det er åbent såvel som i brug eller foldet, er dette måske den mest kompakte dobbelt klapvogn derude. Jeg kan ikke angst tilstrækkelig værdien af ​​denne funktion, især da vi er storbyforældre: ikke kun får det hurtigt med små døråbninger såvel som at gøre stramme sving, men det passer også hurtigt i bagagerummet.

Let at folde. Uanset hvilken klapvogn du overvejer, er det vigtigt at undersøge, om du kan håndtere både klapvognen såvel som dine børn på egen hånd. Da Maclaren er ekstremt enkel at folde såvel som relativt let, er jeg i stand til at manøvrere ture med det hurtigt ”” Ikke en lille bedrift, forudsat at jeg ikke er den stærkeste eller den højeste mor derude.

Komfortabel for babyerne. Jeg kan godt lide, at denne dobbelte klapvogn gør det muligt for hvert sæde at blive ændret uafhængigt for at sikre, at hvert spædbarn kan hvile i den mest behagelige position; Ditto til baldakinerne. Vores spædbørn forstår deres klapvogn så godt som altid at synes behagelige, når vi tager ud til et eventyr. Stropperne såvel som snaps sørger for, at de er sikre.

Fantastisk til indendørs ture. Hvis du er på vej til indkøbscenteret eller en lægeudnævnelse, er dette klapvognen for dig. Ikke kun pakkes det let sammen i køretøjet, men dets såvel hjul som generelle dimensioner producerer en simpel tidsmanøvreringsbutikker såvel som små kontorer.

Så hvorfor har vi en anden klapvogn, kan du spørge? Der er et par ulemper ved at have Maclaren (eller enhver form for paraply klapvogn), som din eneste indikerer transport:

Tyngre såvel som sværere at manøvrere end meget af alle terrænvogne. Sammen med vores jogging klapvogn er dette sværere at skubbe såvel som sværere at dreje. Der er to administrationsstænger snarere end en, så begge hænder er nødvendige for at navigere. Dette er bemærkelsesværdigt “” Som mor til tvillinger, det er ikke så dramatisk, forudsat at vores spædbørn er af lignende størrelse, men hvis jeg bruger to børn i forskellige aldre, ville jeg forestille mig, at der ville være et krav om at skubbe hver side på forskellige niveauer af styrke.

Hjul er rettet mod indendørs. Mens vi bruger denne klapvogn udenfor til korte gåture, er dens hjul virkelig rettet mod at udnytte indendørs sammenlignet med en terræn klapvogn. Dette kan til tider resultere i en ujævn tur for spædbørnene såvel som en sværere tid, når man støder på kantsten eller revner i fortovet. Da det er temmelig boxy, muliggør det heller ikke for fantastisk enkelhed, når man går udenfor.

Få klokker såvel som fløjter. Til gengæld for at være kompakt såvel som enkel at folde, er dette en relativt bare knogler. Baldakinerne forlænger ikke ekstremt langt for at beskytte sig mod solen, kurve under er ikke enkle at få adgang til. En masse især skal spædbørnene blive spændt ind på nogen måde tidspunkter, eller de glider ud af de smalle sæder. Jeg tror ikke, at dette er et problem, da jeg er glad for at gøre afvekslingen for ovenstående punkter. Men hvis det er din eneste såvel som hoved klapvogn, er dette noget at overveje.

Generelt har vi været meget glade for vores Maclaren Twin Techno, og som Metropolitan -forældre opdager det den bedste paraply klapvogn at bruge i forbindelse med vores all terræn klapvogn. For forstæderforældre eller dem, der for det meste kører, kan dette måske være tilstrækkeligt på egen hånd. Dens enkelhed med at udnytte såvel som lidt fodaftryk er vigtige “” Hvis du nogensinde har prøvet at navigere i to børn, forstår du præcist, hvad jeg mener.

Tak til Maclaren for at have leveret tvillingteknoen til test såvel som til Ella for at dele hendes oplevelse!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *