Deling af hudryddekraften for probiotisk handling

er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Sponsoreret af Probiotic Action

Vi hører en voksende mængde information om probiotika for tarmsundhed og velvære samt sund immunitet. Men forstod du, at probiotika virkelig kan støtte sund hud? Probiotika er store bakterier, der arbejder for at bekæmpe sygdomsfremkaldende fattige bakterier ved at tage deres placering såvel som at skrubbe dem op. En ubalance af sunde probiotika kan føre til overtagelse af bakterier, der bidrager til tarmsubalance, immun abnormiteter såvel som hudproblemer, som acne.

Mens fordøjelsen såvel som immunitet normalt behandles med diætplanændringer, er medicin såvel som kosttilskud, zits såvel som bumser mere almindeligt blevet behandlet med aktuelle cremer såvel som salver (vi kan alle lide de tørrende acne -skrubber såvel som tonere! ). Ud over, at selvom disse kan være nyttige, behandler de ofte tegnet dog ikke roden til problemet, som en ubalance af bakterier. Acne udløses af en overvækst af bakterier, der tilstopper vores hudsceller, udløser betændelse såvel som rødme, bums. Hvad hvis probiotika aktivt kæmpede for de bakterier såvel som reduceret acnefrekvens såvel som sværhedsgraden?

Probiotisk virkning, en hudplejelinie med probiotika som dens aktive ingrediens, sigter mod at vise kraften i store bakterier i kampen mod acne. Deres aktive ingrediens, den probiotiske bacillus subtilus, arbejder aktivt for at “spise op” de døde hudceller såvel som toksiner, som de acne-forårsagende bakterier, P. acnes, trives med. Når overskuddet er væk, har P. acnes intet at online på såvel som effektivt sulte. Over tid, med fraværet af P. acnes -aktivitet såvel som overskydende hudceller, der tilstopper porer, tilvejebringes de sunde probiotika et sted at vokse såvel som trives. I sidste ende kan en sund balance mellem probiotika hjælpe med at bekæmpe ny acne -dannelse.

Relaterede 3 ting, du kræver for at forstå om Covid-19, hvis du har en autoimmun tilstand

Hvem bruger probiotisk handling?

Vi opdagede nogle blogforfattere, der prøvede en række probiotiske actionprodukter med hudresultater. tjekket deres acne -historier såvel som at se på deres fjern hud efter probiotisk handling:

Clean er den nye sorte

Simpelthen Sarave

Paleo for kvinder

Hvordan bruger jeg probiotisk handling?

Probiotisk handling tilbyder enkeltprodukter, ud over totale hudplejestimer, herunder probiotiske rengøringsmidler, lermasker, probiotiske spray samt fugtighedscreme. Brug af et helt regime vil hovedsageligt give de fineste resultater, men selv at prøve et produkt kan hjælpe med at reducere frekvensen såvel som sværhedsgraden af ​​din acne. Begynd med det sunde balance hudplejesæt eller det organiske hudplejesæt med bentonit -ler til en omfattende introduktion af probiotika til din hudpleje -rutine. Du kan ligeledes vælge til at begynde med den probiotiske spray, der kan bruges overalt såvel som når som helst på ren hud.

Flere fordele ved probiotisk handling

Naturlig hudpleje vokser i popularitet, såvel som der er nogle aktuelle produkter, der inkluderer probiotika. Så hvad gør probiotisk handling meget bedre end en probiotisk creme?

Det er enkle komponenter reducerer mulighederne for irritation: bare Bacillus subtiltus såvel som vand

The probiotics are shelf-stable, meaning they won’t go poor sitting on your shelf

The spray can be used anywhere as well as at any type of time

The bottles are little as well as quickly portable in your handbag or bag

The spray itself is colorless as well as odorless

Price point: a total regimen is just $24.85, with private products around $8

Where Can I discover Probiotic Action?

Probiotic action is offered on their website as well as on Amazon. comply with them on Facebook, Twitter as well as Instagram for updates as well as news.

Related  exactly how Stress, Gut health and wellness as well as Autoimmunity Are All Connected

Link to this post:The Skin Clearing Power of Probiotic Action

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

DelTweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *