La County arbejder for at forbedre sorte spædbarns- og moderens sundhedsresultater

Sorte kvinder i USA er uforholdsmæssigt meget mere tilbøjelige til at dø af graviditetsrelaterede komplikationer end hvide kvinder – og det er en af ​​de største racemæssige forskelle i kvinders Sundhed landsdækkende. I Los Angeles County er sorte kvinder fire gange meget mere tilbøjelige til at dø af graviditetsrelaterede komplikationer end andre kvinder, uanset indkomst eller uddannelsesniveau.

Hvad er der gjort for at løse dette?

Der er masser af bestræbelser på vej for at forsøge at lukke kløften. Blandt dem er en kampagne, som Black Mamas betyder, at Alliance lancerede for fire år siden for at spotlight black maternal sundhed og fremme aktivisme og samfund bygning omkring det. Dette førte til anerkendelsen af ​​11-17 april som sort maternalsygdom. I år stemte L.A. County Supervisors enstemmigt for at proklamere Black Maternal Health Week, og at genkende 16. april som den sorte spædbarns dag. Det Hvide Hus udstedte også sin første nogensinde proklamation af Black Maternal Health Week.

Før disse officielle erklæringer udstedte La County en 5-årig handlingsplan for at minimere racegablet i spædbarnsdødeligheden med 30% i 2023. I samme vene lancerede amtets folkesundhedsafdeling i partnerskab med første 5 la Los Angeles County African American Infant and Maternal Dødelighed (Aaimm) Initiative.

I løbet af dette års Black Maternal Health Week var Aaimm vært en række arrangementer om at forbedre sundhedsresultaterne for sorte familier i L.A. County. Her er en optagelse af en virtuel panelpræsentation, de er vært for i ugen, der fremhæver arbejdet i Aaimm-initiativet:

Kilde: Sort spædbørn og familier Los Angeles YouTube-kanal

De lancerede også deres første video af en serie, der fremhæver sunde fødselsoplevelser for sorte familier. Denne første video fortæller en mors oplevelse, der deltager i Aaimm Doula-programmet.

Kilde: Sort spædbørn og familier Los Angeles YouTube-kanal

Er du interesseret i at lære om andre supporttjenester til rådighed for sorte familier i L.A. Amt? Tjek vores ressourcevejledning: Bedre sammen: Støttetjenester til afroamerikanske mødre og familier under og efter graviditeten

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *