Overlevende amning som en ikke-så rookie

i weekenden er jeg væk to hele dage i løbet af en masse af Scarlett’s vågne timer. Jeg håbede virkelig ikke at pumpe i løbet af denne tid og troede, at “pumpning er for mennesker med nyfødte”, men Heather har fået det til at fjerne, at hun ikke vil have mig til at stole på hende kl. 16, midt i en fantastisk bloggity blogher diskussion Når jeg siger: “Hvis jeg ikke forlader nu, vil jeg lække, kontrakt mastitis samt blive til et rasende hormonmonster.” Så jeg antager, at jeg vil medbringe en pumpe.

Jeg føler mig dog lidt pinlig over det-ligesom hvem skal skynde sig at pleje deres et-årige? Er jeg en sucker? Eller måske en helt?

Lad os tage os et øjeblik at give tre jubel til mig såvel som min succes med at amme begge unge indtil deres allerførste fødselsdage såvel som ud over. Præcis hvor Scarlett så godt som jeg afvikler denne forbindelse er en hemmelighed for mig (selvom jeg ikke er en rookie!). Det ser ikke ud til, at det er aftagende, såvel som kvinden ikke har nogen renten for at drikke mælk fra en flaske eller kop. Hun kan godt lide at bruge disse ting – til vand – kan ikke lide smagen af ​​mælk. Bliv hængende. Dette vil bestemt løse sig selv, før børnehaven starter.

Jeg vil motivere enhver person, der læser, der er i de allerførste hårde uger med sygepleje, eller som forventer såvel som at formode, at de vil amme, til at tjekke mere. tjekket alt ud. Antag, at det vil være vanskeligt. Oplev venner, der har gjort det. Gå til en supportgruppe eller en klasse. Andre koncepter fra den professionelle mødre læsning er velkomne!

Og jeg identificerer denne udgivelse “grøn”, fordi virkelig ikke ammer omtrent så miljøvenlig, som det bliver? Ingen apparater kræves! Strækker ikke vand! Producerer ikke papirkurven!

Held og lykke til dig nye mamas. Jeg rodder for dig.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *