Mine spædbarnskurmedage er afvikling

Ja, mine to unge drenge er stadig mindre end to års mellemrum (officielt en “baby flok”) i dag er en særlig dag i min familie. I dag er Milo den alder, som Holden var, da vi havde ham (Milo). 21 1/2 måned nøjagtigt. Vores parti vokser op. Vi går videre fra 2 i bleer til 2 klynke efter meget mere tv.

Den anden dag – da jeg forstod, at denne dag snart kom – bad jeg Alec om at bruge et regneark eller “Skriv et Python -script” for at bestemme det, så det ikke ville gå upåagtet hen. Tak geeky mand!

Linda fra Babybunching.com sendte os nogle forslag til at krangle dit spædbarnsparti i det allerførste år.

At få et spædbarn såvel som et lille barn ind i bilerne og lastbilen er ingen lille bedrift. Ud over at selv når du har overlevet at pakke din yngle ind i bilen, ser det som intet mindre end en større væbnede styrker i parken eller en hurtig købmand ””, der ikke er noget mindre end en større væbnede styrkeroperation. For en vellykket tur din kravstrategi, gear, bestikkelse, en exit -plan samt en metode til at holde tropperne (inklusive mor) engageret såvel som positive.

Når du vælger på en tur til dit spædbarnsparti (alias børn på mindre end to års mellemrum), er der et par ting at huske på at øge dine muligheder for, at alle vil komme hus glade eller i det mindste ikke elendige. Der er tre primære ting at tænke på, når du planlægger, hvor du skal tage din flok. Disse inkluderer:

En placering, der er enkel at holde øje med alle ”” Dette kan indebære, at alle er korreleret på et sted eller et bredt åbent område enormt tilstrækkeligt, hvor du ser alle på nøjagtigt samme tid (trianguleringsmetoden). Chuck E. Cheese er ikke et af disse steder. Husk, at Corral-opsætningen bestemt er mere velegnet, hvis du forventer, at der vil være skarer. Korral med en væbnet vagt ved døren.

En placering med en simpel exit -strategi ”” Ved udgang antyder vi, at du hurtigt kan lave en gal strejf tilbage til bilerne og lastbilen for at tage alle hus i tilfælde af, at nogen smelter ned. Et mere væsentligt element til “let udgang” er helt gratis eller lav udgift “” Denne metode Det betyder ikke noget, om turen er en buste så godt som du skal kaution 10 minutter ind i den. Det er meget mere sandsynligt, at du reducerer dine tab, hvis investeringen af ​​tiden/penge var lav.

En placering, der er sikker ”” Der er masser af placeringer, der er risikofri for små børn eller risikofri for babyer. Det er dog måske ikke sjovt eller risikofri for den anden. En legeplads med mulch kan muligvis holde din to år gamle hektiske i timevis, men er muligvis ikke det allerbedste koncept for din 10-måneders gamle, der nu lægger hvad som helst i munden. Ud over at sidde i købsvognen ved Target kan det være fremragende stimulering for din 10-måneders gamle, at se dit lille barn prøve at klatre ud af vognen endnu en gang, vil skræmme dig i stykker.

Jeg offentliggør snart igen med nogle risikofri destinationer for de bit. For meget flere aktiviteter såvel som tip, se babybunching.com. Linda Kerr komponerer hos spædbørnsskyndende såvel som abeforretning. Hun såvel som sin med spædbarn, der samler god ven Cara Fox, komponerer en bog om dette emne.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *