Overraskende børn, vi skal til Hogwarts i morgen!

Efter at have droppet mine kiddoer på deres allerførste skoledag, børnehave samt 2. klasse, er jeg tilbage i huset og plikker en betydelig overraskelse, mens spædbarnssawyer lur. Vi er ved at gå i gang med et langrends ferieeventyr, fyldt med højdepunkter, der bare kan slå deres bit-sind.

For et par uger siden inviterede Jyl min husstand på en bemærkelsesværdig lang weekend på Universal Orlando Resort inklusive Wizarding World of Harry Potter.

Min anden halvdel så godt som jeg er super begejstrede, men vi har ikke fortalt de unge endnu. Vi ønsker, at udsættelsen skal fortjener turen.

Her er grunden til, at denne ferie kommer på det rigtige øjeblik:

Vi læser Harry Potter såvel som kammeret med tricks sammen ved sengetid, såvel som det er ved at finde livet foran deres øjne.

De har Spider-Man-bogen pakket ind i mærket (alias Reading Robot)-såvel som vi vil være i stand til at rejse Universals Spider-Man-tur i Style Park.

Despicable Me er på iPad-såvel som en 3D-film-skråstreg-ting, der lover at lade os hoppe ind i den film.

Jeg har et par koncepter om nøjagtigt, hvordan man maksimerer udbetalingen af ​​denne trick -ferie, men nu kræver jeg at udføre! Præcis hvordan kan jeg nyde den største wow -faktor fra mine enorme drenge?

Jeg fortæller dem måske ved middagen, at vi koster de næste to dage med institutionen på Hogwarts i stedet for rutinemæssig skole.

Måske vil jeg bruge sort pergament såvel som en sølvfarvet markør til at øge en kodet invitation. Bør der være en jagt på jagt? Fortæl dem ikke før flyet?

Hvad ville Pinterest gøre? Jeg har kun et par timer til at trække dette af!

Uanset hvad, vores flyvning forlader tidligt i morgen. Vi rejser det meste af dagen med en tre timers layover i North Carolina. Vi dukker op i Orlando Late Night (for sent til at udforske) for at bo på et hotel på stedet. Fredag ​​turnerer vi det primære Universal Orlando Resort såvel som lørdag, vi vil være i Wizarding World of Harry Potter, mens vi opholder sig på Loews Royal Pacific Resort.

Hvordan ville du afsløre en overraskelse som denne?

[opdateret! Per Almas tip nedenfor lavede jeg bare denne quiz til dem at løse under middagen]

+++

Videregivelse: Alle større omkostninger til denne oplevelse betales af Universal Orlando Resort, som jeg så helt værdsætter.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *