15 af de bedste baby krybber i 2022 [# 3 er så sød]

, der er perfekt, er en af ​​de mest sjove dele af graviditeten. Det er fantastisk at bare sidde derinde og dagdrøm af hele tiden du vil bruge med din baby cuddling, fodre på din svævefly, skifte og spille. Udover malingfarver og finde en ideel planteskoler, vil et af dine mest betydningsfulde problemer sandsynligvis finde den bedste baby krybbe. Du har masser af gode muligheder i denne møbelkategori, og vi har opdelt de allerbedste babycribs i 2022 for at tilføje til din liste.

15 af de bedste baby cribs i 2022

Bedste Cabriolet Cribpotty Barn Larkin 4-i-1
Bedste krybbe + skiftbord Combograco Hadley 4-i-1 Cabriolet Crib og Changer med skuffe
Bedste særskilte cribsloan akryl barneseng simpelthen hvid
Bedste Budget OptionsImmons Kids ‘Sliumbertime Monterey 4-i-1 Cabriolet Crib
Bedste krybbe til lille SpacessStokke Sleepi Small Crib

1. RORY 4-IN-1 Cabriolet Crib

Denne krybbe fra keramikstaden gør vores liste til bedste baby cribs, fordi det ikke kun er absolut elskeligt, men det er også meget funktionelt. Crib forvandler fra en krybbe til en toddler seng og derefter til en komplet twin seng.

En anden ting, jeg elsker om alle keramikbarns krybmøbler, er, at de er GreenGuard Gold Certified, hvilket indebærer, at Crib sender de mest strenge retningslinjer for kemiske emissionsstandarder, så du ved, at din baby ikke vil nærme nogen skadelige kemikalier.

Tilgængelig på keramik laden

2. Pottery Barn Larkin 4-i-1

Dette er en krybbe, du bliver aldrig udmattet af at se på, hvilket er gode nyheder, fordi dit barn kan sove i det hele vejen igennem deres teenageår. Ja, det er bedst, at denne krybbe omdanner til en seng, som udover sin cuteness er, hvorfor det er en af ​​vores bedste babycribs.

Mens det er dyrt, er det værd at investeringen, fordi det konverterer så let og stadig ligner et meget godt møbel. Dette er en anden krybbe, som du kan købe hele møblerne til, og jeg er faktisk helt besat med natbordet og kommode. Tjek disse ud!

Tilgængelig på keramik laden

Som du sikkert kan fortælle, elsker vi keramikbarnrør. Tjek en omfattende gennemgang af vores top 5 her!

3. Simmons Kids ‘Slagteime Monterey 4-i-1 Cabriolet Crib

Denne Simmons Monterey Crib er fra målet og er vores nyeste tilføjelse til den bedste baby cribs liste. Denne krybbe er både smuk og holdbar! Det kommer i to forskellige farver, vi elsker personligt den rustikke hvide (billedet ovenfor), som er meget mere som grå og passer perfekt til en meget mere moderne gårdsindretning!

Crib konverterer til en toddler seng, dagbed og fuld størrelse seng. Den daybedeskinne er inkluderet, men toddler-skinnen er ikke og koster en ekstra $ 100. Prisen er svært at slå på denne krybbe på kun $ 299. Det er bestemt en af ​​de bedste baby cribs til prisen!

Tilgængelig på Target.

4. Emery 4-i-1 Barneseng

Denne krybbe er en klassisk charme og præcis, hvad børnehave drømme er lavet af en stjæle af en pris. Det kommer i 3 forskellige farver og konverterer fra en krybbe hele vejen til en fuld størrelse seng med et smukt hovedgærde. Det opfylder endda overstiger sikkerhedsstandarder.

Det er en af ​​de mest holdbare cribs, du finder. For ikke at nævne, det er fantastisk, for alle amerikanske forældre mangler i højden. Det sidder lavt gør det nemt at nå ind for at sætte ned eller afhente din baby. Tjek aktuelle priser her!

Tilgængelig på Amazon.

5. GRACO Hadley 4-i-1 Cabriolet Crib and Changer med skuffe

Stor overkommelig krybbe + skiftende tabel indstilling!

Dette er en anden smukt udformet og stadig rimeligt prissat krybbe. Vi elsker den tidløse klassiske hvide farve sammen med det elskelige skiftbord.

Crib er en 4-n-1, så det vil vare dig lang tid. Baseret på anmeldelser er denne krybbe også let at sammensætte, hvis du følger instruktionerne, som er en enorm bonus!

Shop her.

6. Babyletto Hudson 3-i-1 Cabriolet Crib

Denne krybbe er enkel, moderne, og passer bedst til ethvert rum, du bringer dit barn hjem til. Det er rimeligt prissat og kommer i 7 forskellige store farver. Det går fra en krybbe til en toddler seng til en stor kid seng, der hver udvikles med sikkerhed i tankerne.

For bare en ekstra $ 86, kan du også få en ekspert til at samle den for dig, fordi du har meget meget mere vigtige ting at gøre end at bekymre dig om krybbe konstruktion, når du bliver forælder!

Shop her.

7. DELTA Børn Valmue 4-i-1 Cabriolet Crib

Valmo 4-i-1 Cabriolet Crib er god kvalitet, nem at montere og meget sød! Denne krybbe vil holde dig i det lange løb, og jeg kan virkelig godt lide, hvor lavt det er til jorden for, når barnet er ældre, hvis de vil klatre ud. Det har også en justerbar madras med 3 forskellige højdeindstillinger, så du kan holde din baby sikker i krybbe, selv når de begynder at trække sig op.

Det opfylder alle sikkerhedsstandarder og bruger en ikke-toksisk maleriproces. Plus, det er lavet af bæredygtigt træ.

Shop her.

8. GRACO LAUREN 4-IN-1 CRUB

Graco ved bare, hvordan man gør det rigtigt, og de kontrollerede alle bokse med Lauren Crib. It’s sleekMen stadig holdbar. Madrashøjden er meget nem at justere, og omvendelsen er også let. Det kan laves i en fuld størrelse seng med køb af en ekstra metalramme. Forældre rasser også, det er nemt at bygge, hvilket gravide mamas rent faktisk vil sætte pris på.

Shop her.

9. West Elm Mid-Century Cabriolet Crib

Hvis du søger efter en moderne baby krybbe, elsker jeg denne ene!

Kan du sige moderne? Denne krybbe kunne ikke få nogen køligere, så det er ideelt for alt, hvad du trendy mamas. Det er smukt udviklet og overraskende kan stadig konverteres! Det er udformet i et partnerskab mellem West Elm og Pottery Barn, dobbelt kvalitet.

Shop her.

10. Sloan Acrylic Crib simpelthen hvid

Og igen, med en utrolig kølig og særskilt mulighed, præsenterer vi dig den sloan akrylforstyrrende, som har klare gennemsigtige barer. Det vil give din børnehave en meget åben stemning, hvilket er fantastisk til små soveværelser. Det er lavet med eksperthåndværk og opfylder alle sikkerhedsstandarder. Pottery Barns hele Sloan Nursery Set er en af ​​mine favoritter. Stykker som Sloan Dresser vil være i stand til at blive i dit barns værelse i det lange løb.

Shop her.

11. Ed Ellen Degeneres Forest Dyr Cabriolet Crib

Det er rigtigt, Ellen Degeneres har skabt den øverste krybbe for alle hendes nyeste fans. For ikke at nævne, det er meget sødt med dyr udskåret ind i hovedgavlen.

Det vil gå ret ideelt i et skov-tema børnehave og derefter senere i et soveværelse. Det er på den højere endepris, men mange Mamas rave, at kvaliteten og nem at sætte den op gør det godt det værd.

Shop her.

12. Stokke Sleepi Small Crib

Stokke kan være kendt for sine barnevogne, men de gør et ret godt stykke arbejde med denne særskilte lille krybbe. Det er en lille rund krybbe, der passer næsten overalt i dit hjem. Det er også på hjul, så det kan let flyttes rundt.

Madrassen base er meget let justeret for din bekvemmelighed. Husk, denne krybbe er ret lille, så din baby vil vokse ud af det. Det er dog dejligt at placere i dit soveværelse til den nyfødte fase, når feedings er hyppige.

Shop her.

13. Evolur Aurora 5-i-1 Cabriolet Crib in Blush

Hvis du vil bringe hjem en lille prinsesse, vil du måske gerne tjekke denne krybbe egnet til royalty. Det er absolut smukt og kommer i den smukkeste bløde lyserøde farve. Det konverterer hele vejen ind i en fuld seng, så det er noget, din lille pige vil have i hele sin barndom. Der er et helt sæt af møbler lavet specielt til at vælge denne krybbe også. Jeg elsker alle de smukke små detaljer!

Shop her.

14. Pottery Barn Dawson Crib

Denne nemme krybbe vil tilbyde din baby et sted behageligt at sove, men alligevel let for mor eller far at nå ind og få dem ud af. Det er en af ​​de bedst prissatte keramikbarn, men bygget med samme integritet og fremragende design færdigheder. Det konverterer fra en krybbe til en toddler seng nemt og har tre madrasser høje positioner.

Shop her.

15. Babyletto lolly.

Jeg elsker absolut udseendet af denne krybbe, som har et lille midten af ​​århundrede udseende, men er stadig tidløst. Denne krybbe kommer i tre forskellige farveskemaer, som hver er temmelig cool. Det opfylder alle sikkerhedsstandarder og har 4 justerbare madrassers højdepositioner.

Sørg for at købe en af ​​Babylettos krybbe madrasser eller kontrollere dimensionerne for at få den bedste pasform. Denne krybbe er lidt særskilt, og ikke alle madrasser passer.

Shop her.

16. Storkraft Pacific 4-i-1

Sidst men ikke mindst til vores bedste baby crib list, introducerer vi dig den storkraft, der er en krybbe og veksler alt i en. Det er så bekvemt at have skiftbordet så tæt i løbet af sennatændringer og især til tidlige morgeneksplosioner.

Der er også to hylder til ekstra opbevaring under skiftbordet. Du får alt dette til en fantastisk pris, hvilket gør det svært ikke at elske.

Shop her.

Nogle ting at overveje, når du køber en barneseng

Koste

Babyer er så lidt, men åh så dyrt. Mens de bedste baby cribs er helt sikkert vigtige, skal du ikke gå konkurs forsøger at købe den mest on-trend dyr, du kan finde.

Gør dette en af ​​dine nyttige køb, især fordi så mange krybber i disse dage er konvertible, og du vil kunne bruge dem godt ind i din barns barndom. For ikke at nævne, vil din krybbe sandsynligvis ikke engang blive brugt indtil omkring måned 6, medmindre du virkelig har fået dine ting sammen som en slags meget mor.

Konvertible eller ej

Som vi allerede sagde, er mange af de bedste baby cribs i disse dage konvertible. Hvis du ikke kan finde en mulighed, du elsker, er det ikke verdens ende, men helt sikkert tjek nogle ud. Sørg for, at du kigger på, hvordan de konverterer, og hvis du stadig kan lide den måde, de ser og fungerer i alle faser.

Form og størrelse

Det, der adskiller mest fra krybbe til krybbe, er formen. Tænk på, hvad der passer bedst i din børnehave eller muligvis i dit eget rum, hvis du vil have din baby tæt på dig. Nogle krybber er enorme, andre er små. Der er cirkler, rektangler, ovaler. Det er virkelig bare et personligt valg, men ved, at der er masser af muligheds derude.

Sikkerhed

Barnesikkerhed er af største betydning. Det er så skræmmende at lægge din baby ned i søvn og forlade rummet, uanset hvad, men det er godt for dem, og at have en af de bedste babycribs vil få dig til at føle sig så meget bedre.

Retningslinjerne ændrer sig altid, så sørg for at spørge din børnelæge om det og gøre nogle undersøgelser. En anden vigtig ting er at justere krybbe i henhold til din babys evner.

Hvis de kan trække sig op eller stå, skal madrassen sænkes. Se også på retningslinjer om krybbe støtfanger, tæpper og alt andet du lægger i din baby seng.

Du kan også nyde:

Den bedste rygsæk blea taske og hvorfor hver moder har brug for en

Bedste Nursery Glider – Et kig på det bedste af de bedste

Sådan ændrer du Crib Sheets hurtigere end lysets hastighed

Den bedste baby registreringsdatabase + score helt gratis ting med Hi Baby Box

Pin til senere – bedste baby cribs til 2022! Et kig på de sødeste og sikreste krybber

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *