Sam hjælper mig med at forblive selvsikker hele dagen

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Tak til Poise for at sponsorere dette indlæg og holde mig selvsikker!

At opdrage fem børn, tre med særlige behov og drive husstanden, mens min mand rejser på arbejde holder mig travlt. I køb for mig at opretholde en balance i mit hjem er jeg afhængig af mine rutiner. Hver dag vågner jeg kl. 06:30, drikker min kaffe og hjælper børnene med at komme i skole inden kl. 8. Når jeg spiser morgenmad, rydder jeg op i køkkenet, laver opvasken og lægger en masse vaskeri på. Hvis jeg er overbevist om, at mit hjem renses, træner jeg i 20 minutter eller vælger et løb.

Min krop har ikke været den samme efter fem graviditeter. Min blære er svag, og når jeg flytter rundt, nyser eller griner, oplever jeg let blærelækage. Dette er meget almindeligt, og en ud af tre kvinder oplever let blære lækage (LBL), som kan udløses af hverdagens forekomster som hoste, nyser, griner eller motion. Talrige kvinder er afhængige af feminine plejeprodukter eller intet overhovedet til at styre deres små lækager, fordi de ikke ved, at der er tjenester, der er udviklet specifikt til LBL, eller de tror ikke, at inkontinensprodukter er for dem. Som førende inden for kategorien lysinkontinens giver Poise -mærket en række puder og foringer for at gøre det nemt at finde beskyttelse af enhver kvindes behov.

At træne plejede at være meget ubehageligt for mig. Hvis jeg hoppede knæ, høje knæ eller enhver cardio, der krævede mig at hoppe, skulle jeg løbe til toilettet hvert par minutter. Jeg prøvede at bruge toiletpapir, men det var ikke absorberende nok. For nylig fandt jeg en ny ven, Sam. Sam har hjulpet mig med at forblive selvsikker hele dagen, især under mine kraftige træningspas.

SAM står for meget absorberende materiale og findes kun i poise mikrolinere. Disse chokerende tynde og overraskende absorberende foringer har Sam (superabsorberende materiale) til at tilbyde diskret lys blære lækage (LBL) beskyttelse, der hjælper med at holde dig tør og behagelig hele dagen lang, så du kan styre livets små lækager med selvtillid. Poise mikrolinere er de tyndeste foringer i kategorien lysinkontinens og er udviklet til at absorbere vådhed, neutralisere lugt og forblive tre gange tørrere end periodeforinger. Du kan prøve Sam ud selv med dette helt gratis prøvetilbud fra Poise. Besøg Poise -webstedet her for at få din helt gratis prøve af Poise Microliners i dag.*Dette indlæg er sponsoreret af Poise, men min kærlighed til deres mikroliners er alle min egen!

Om vores grundlægger

Cascia Talbert er en travl blogger, og mor til fem børn, der bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historie og lov og en lidenskab for at skrive og forblive sund, startede hun det sunde Mothers -magasin i 2007. The Healthy Mothers Magazine er i øjeblikket rangeret som den øverste sundhedsblog for mødre. Ms. Talbert mener, at hvis mødre er veluddannede til sundhedsspørgsmål og hvordan man forbliver sunde, kan de videregive disse oplysninger til deres børn og vende barndoms fedme statistikker i U.S.M. Talbert driver det sunde mødre sociale netværk, er grundlæggeren af ​​Healthy Mothers Media og blogger også i Talbert Zoo.

Hvis du kunne lide denne korte artikel, kan du glæde dig over disse historier.

Indlæser…

Var MarketGidDate = ny dato (); dokument.Write (”);

§ion=

var addThis_Config = {“Data_track_AddressBar”: True}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link til dette indlæg: Sam hjælper mig med at forblive selvsikker hele dagen < /a>
Relaterede tegn på, at du oplever overdreven træthed

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *