At sætte kibosh på Me, Me, Me -epidemien

Me Me Me -epidemien er til live såvel som godt i mit hus. Åh åh. Efter at have hørt på et webinar med forældremyndighed Amy McCready, hvor hun antydede, hvad vi måtte oplyse, når vores børn er ødelagt af konsekvenserne af deres handlinger, spøgte Whitney så godt, da jeg begge spøgte med, at vi fik tatoveringer, der læste: ”Jeg” M positivt vil du gøre en meget bedre mulighed næste gang ”for at sikre, at vi måske husker at bruge denne linje.

Brugte så meget tid på ikke at sætte pyjamas på, at vi kun havde en 30-sekunders back-scratching session? Jeg er sikker på, at du får en meget bedre mulighed næste gang.

Selvom jeg aldrig har tilfredsstillet hende personligt, regner jeg helt med Amy såvel som hendes synspunkt på som såvel som positiv disciplin. Bogstaveligt talt, hver gang jeg lytter til hende, tjekkede hende eller ser hendes videoer, opdager jeg meget mere, der hjælper mig med at blive den forælder, jeg vil være. Da hun fortalte mig om sin nyeste forældrebog, Me, Me, ME Epidemic: En trin-for-trin-guide til at øge dygtige, taknemmelige unge i en overdreven verden, ønskede jeg at hjælpe med at sprede ordet.

Stilen til denne bog? Ved at sætte grænser med konsekvenser samt uddanne dem i ansvarlige vaner såvel som beslutningstagning kan forældre befri deres huse for rettensepidemien samt rejse selvsikker, modstandsdygtige såvel som succesrige børn. Er det ikke støj pænt?

Spekulerer du på, om din unge kan have retten? Amy siger, at du måske har dette problem i dit hjem, hvis dit barn forventer:

Forventer bestikkelse eller fordele for stor opførsel

Løfter sjældent en finger for at hjælpe

Er meget mere bekymret for sig selv end andre

Passerer skylden, når ting går galt

Kan ikke håndtere skuffelse

Har brug for en godbid for at få med butikken

Forventer at blive reddet fra hans fejltagelser

Føles som om retningslinjerne ikke gælder

Ønsker konstant mere ”¦mere” ¦mere !!!

Jeg humrer, når jeg evaluerer denne fortegnelse, da alle fem af rookie -børnene deler mindst et par af disse træk for at sikre, at vi kan inspicere dem alle. Dem, der ikke forventer bestikkelse til læsning, ønsker aldrig at hjælpe. Dem, der kan spille brætspil uden at græde, stopper aldrig med at bede om ting ved enhver lejlighed. Ack. Jeg er specifik, at værktøjerne i denne bog vil hjælpe vores egne børn såvel som forhold.

Jeg har endnu ikke tjekket denne bog, men jeg vil snart. Lad os inspicere tilbage, når vi har haft en mulighed for at metode et par af de garanterede 35 Anti-Entitler-værktøjer i vores hjem.

McCready sigter mod denne praktiske bog overhovedet af os: forældre til unge småbørn gennem teenagerårene vil opdage beviste teknikker til effektivt at dæmpe med titlen holdninger hos deres børn.

Kindle -versionen af ​​ME, ME, ME -epidemien er billigere, enklere at vise din partner (!) Såvel som inkluderer lyd/video. Jeg opdager, at en modvillig partner med glæde vil forhindre at bringe en betydelig Honkin-hardback på offentlig transit, når en e-læser vil gøre.

Once you purchase the book (anywhere!), you can try your own webinar here.

[Images offered by Amy McCready, except the ones made by me as well as Whitney of our imaginary tattoos]

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *