At købe sund mad på en budgetplan

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Det kan være en vanskelighed at fodre din husstand med sunde fødevarer, når du er på et stramt budget. En stor del af selve tilbud såvel som ekstrem kuponering har en tendens til at være på pakket, ofte overforarbejdet mad.

Vores husstand på fire har købt næsten al økologisk mad, fordi vores kvinder blev født. Vi skiftede ikke natten over, men på dette tidspunkt bruger vi omtrent USDA “sparsommelig plan” udgifter til mad (download udgifterne til madrapporter her) med at købe ca. 95% af vores mad som organisk, ikke-GMO osv. . Disse etiketter indebærer ikke nødvendigvis sunde, men den metode, vi handler efter mad, kan også gælde for dem, der søger efter ikke-organisk sund mad.

Først og fremmest genovervejer det, du køber. Fokus på produkter i sæsonen, produkter på salget. Du kan godt lide jordbær, men vent op til sommeren i stedet for at betale vintersæsonpriserne. Frozen Create er en fremragende metode til også at gemme, såvel som hurtigt kan føjes til måltider. Jeg tilføjer frosne grøntsager til adskillige retter, såvel som frosset frugt er en fremragende metode til at få en sund dessert. Bare en smule is eller yoghurt toppet med optøet frugt er lækker.

Hvis du har tid, er det at lave din egen mad en fremragende metode til at spare. Mel såvel som havregryn er ekstremt billige, såvel som det ikke tager lang tid at lave snackbarer, cookies såvel som kiks. Det kræver lidt praksis, men det færdige produkt smager meget meget bedre såvel som typisk er billigere såvel som meget bedre for dig end alternativerne. Hvis du har plads, kan havearbejde spare et betydeligt beløb, når du har en have etableret en have.

Relateret effektiv behandling af blæreinfektioner

Når du handler, skal du shoppe omkredsen. Derefter lokkes du ikke af hyldeetiketterne, der får de meget mere pakket fødevarer til at virke som en fremragende aftale, selvom de ikke er så overkommelige pr. Portion.

Find ud af, om/når din regionale butik markerer ost såvel som kød. Vi køber normalt kød tæt på dets udløbsdato, der har en butikrabatkupon på det, hvilket antyder, at vi betaler nøjagtigt de samme omkostninger for vores organiske/græsfodrede kød som ikke-salgsomkostninger for traditionelt kød. Vi er ligeledes alsidige om den type kød såvel som ost, vi spiser. Mindre dyre nedskæringer såvel som slags ost kan erstattes med mere avancerede slags.

Endelig skal du være parat til at prøve nye ting. I nogle tilfælde tilbydes fremragende tilbud på sunde mærker såvel som fødevarer, der er ukendte, men med en smule smule websøgning kan du opdage fremragende metoder til at tjene dem!

Link til dette indlæg: at købe sund mad på et budget

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *