2021-årsbogen: Husbesøg i din stat samt landsdækkende

Det nationale hus, der besøger ressourcecenteret (NHVRC) har udgivet sin 2021 House Besøgende årbog, en landsdækkende såvel som statsby-state se på det tidlige ungdomshus besøger. Publikationen præsenterer 2020 data fra evidensbaserede såvel som nye besøgsmodeller såvel som fra statslige organer. Det omfatter:

Hvor programmer opererer, de familier tjener de, såvel som de familier, der måske har gavn af, ikke nås
Stat, tribal, såvel som designprofiler
Tjenester leveret af statsgebyrer for moder, spædbarn, samt tidligt ungdomshusbesøg (Miechv)

Velkommen baby, sunde familier Amerika, forældre som lærere – huset, der besøger programmer i Los Angeles Amts husstandsstyrkende netværk – er blandt de modeller profileret i årets publikation.

For første gang indeholder 2021-årbogen data om virtuelle husbesøg (som forskningsstudieforfattere siger, er sandsynligvis en undercount) for at vise feltets hurtige skift til virtuel serviceforsendelse under COVID-19-pandemien. Det omfatter ligeledes maternal samt barnesundheds- og wellness-indikatoroplysninger, der er opdelt efter race samt etnicitet til at formidle familiernes store udvalg af erfaringer, der får adgang til nabolagstøtter samt tjenester. Dette resumé viser vigtige takeaways.

Ønsker mere? NHVRC har et par måder at holde kontakten på.

Abonner på NHVRC e-nyhedsbrevet ved at besøge NHVRC hjemmeside.
Ligesom NHVRC på Facebook.
Følg NHVRC på Twitter såvel som tag @Nationshvrc, når du offentliggør om #homevisiting.
Email nhvrc på info@nhvrc.org med dine spørgsmål, kommentarer, samt interessepunktet for at hjælpe med at sprede ordet.

Relaterede:

Vores juli 2021 Blog Post, der sammenligner virtuelle til personers hus, der besøger i Welcome Infant-programmet, giver højdepunkter fra Labbns offentliggjorte rapport i juli 2021-problemet med maternal samt barnesundhed og wellness journal, “skiftende fra person til virtuel Hus Besøg i Los Angeles County: Effekt på programmatiske resultater. ”
Vores 2020 marts blogindlæg, husbesøg i L.A. Amt: Flytning af nålen på kapacitet samt effektivitet, giver højdepunkter fra en forskningsundersøgelse, der er kort af det nøjagtige samme navn, der blev produceret af L.A.-regionen Perinatal samt tidligt ungdomshus Visitation Consortium
For endnu et kig på det store foto af husbesøg, se husets besøgendes online håndbog. Fremstillet af hovedstartens kontor, det fremhæver det tidlige hovedstartsprogrammer, men meget af det gælder for alle husbesøgsmodeller.

På La Best Babies-netværk arbejder vi med allerførste 5 LA, Maternal samt barnesundhed og wellness-adgang, PAC / LAC, Work2Live, samt regionbureauer til at overvåge samt støtte husbesøg i Los Angeles County. Oplev om vores netværk af husbesøgende partnere, samt se homevisitingla.org-kataloget for at se, hvilke programmer der tilbydes i L.A. County.

Del dette:
Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Facebook (åbner i nyt vindue)

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *