Appetite Forever – Få din unge til at være en fremragende eater

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

af Cascia Talbert

Som de fleste forældre vil jeg have, at mine børn skal vokse op sunde såvel som at spise en række næringsrige fødevarer. Men med mine fem børns hektiske tidsplaner såvel som middagsbordkampe af kræsne spiser spiser de ikke altid de sundeste fødevarer.

For mange børn i USA består deres diætplan hovedsageligt af fødevarer, der er højt i kunstige komponenter såvel som lav i ernæringsværdi. Disse unge bruges ligeledes til en mere stillesiddende livsstil med mere tid brugt foran tv’et, computeren såvel som videospil.

Børnefedme i dag påvirker 17% af alle børn såvel som unge i USA, med et stigende antal børn, der lider af “voksen” sygdom – som diabetes, højt kolesterolt samt højt blodtryk. Mere end en fjerdedel af teenagere i USA er på receptpligtig medicin til behandling af hvad som helst fra diabetes, depression, søvnløshed såvel som endda højt kolesteroltal. Alle disse sundheds- og wellness -problemer kan løses med livsstilsændringer.

Men jeg forstår nøjagtigt, hvor vanskeligt det er at få unge at prøve såvel som at nyde sunde fødevarer. Derfor var jeg så ophidset over at høre om den nye bog, Appetite For Life, af Stacey Antine, skaberen af ​​HealthBarn USA. Antine har over 20 års erfaring inden for mad såvel som ernæring. Med sit HealthBarn USA -program har hun hjulpet utallige husstande med at ændre deres spisevaner fra hurtig mad til naturlig mad.

I Appetite for Life opfordrer Antine forældre til at få deres unge mere inkluderet i køkkenområdet samt opdage om næringsrige fødevarer med sjove spil såvel som aktiviteter. Hun understreger vigtigheden af ​​at fodre unge naturlige fødevarer eller “fødevarer fra naturen.” I de travle, stressende liv, som amerikanske husholdninger fører i dag, er vi flyttet væk fra friske fødevarer fra planter såvel som valgt flere konserverede fødevarer fra en dåse, taske eller kasse. Almindeligvis er fødevarer fulde af tilsat kemikalier, natrium såvel som sukker såvel som mangler de næringsstoffer, som børnene har brug for.

Relateret være en talsmand for dit helbred og wellness i 2020 ved at se på disse nøgletegn på et ubalanceret immunsystem

Appetit for livet, tommelfingeren, No-Yucks guide til at få din unge til at være en fremragende eater, af Stacey Antine er den perfekte guidebog til sund kost, som enhver husstand skal have i deres køkken. Denne bog lærer dig nøjagtigt, hvordan du får dine unge til at spise næringsrige fødevarer ved at få dem til at være husholdningssmagestestere. Appetite for evigt inkluderer ligeledes over 100 opskrifter til hverdagen såvel som fester, engagerer børn i køkkenområdet såvel som haven samt lærer dem forskellen mellem naturlige såvel som kunstige fødevarer, giver sjov såvel som akademiske spil, som forældre Ud over børn kan lege sammen såvel som inkluderer en “uge-at-a-glance opskrift” -sektion for at hjælpe forældre med at forhindre at køre til hurtig mad i løbet af middagstid.

Jeg elsker absolut, appetit på livet. Det er det allerbedste værktøj for forældre at bruge til at undervise deres unge vigtigheden af ​​passende ernæring såvel som det gør sund spisning sjov! Du kan købe Appetite for Life, The Thumbs-Up, No-Yucks Guide til at få din unge til at være en fremragende eater, af Stacey Antine på Amazon.com eller i din regionale boghandel.

*Videregivelse: Jeg fik en kopi af Appetite for Life, The Thumbs-Up, No-Yucks Guide til at få din unge til at være en fremragende eater, af Stacey Antine i bytte for denne anmeldelse. Alle udtalelser er præcise såvel som 100% mine.

Cascia Talbert er en hektisk blogger, udgiver, freelance -forfatter, på internetleverandøren såvel som mor til fem børn, der bor i Pacific Northwest. Med en B.A. I historie såvel som lovgivning såvel som en entusiasme for at komponere såvel som at forblive sund, startede hun det sunde mødre magasin i 2007. Det sunde Moms -magasin er i øjeblikket placeret Top Health and Wellness Blog for Moms samt har et antal Sundheds- og wellness -professionelle forfattere såvel som morbloggere. Fru Talbert mener, at hvis mødre er velkomneJeg informerede om sundheds- og wellness -problemer såvel som nøjagtigt hvordan man forbliver sunde, de kan videregive denne info til deres børn samt vende de ungdoms fedme statistikker i USA

Relateret hydrering: Ikke kun vigtigt for sommerens varme bølge- det kan også hjælpe din fordøjelse

Ms. Talbert er en fremhævet sundheds- og wellness -blogforfatter på WellSphere.com såvel som hendes artikler kan ligeledes opdages på EzineArticles.com. Hun driver ligeledes det sunde mødre sociale medienetværk på Ning, er den vigtigste reklamepolitimand for Talbert Nutrition LLC såvel som er i det sociale netværksrådgivende bestyrelse for America’s Wellness Challenge. Overhold hende på Google+.

Link til dette indlæg: Appetite Forever- Få din unge til at være en fremragende eater

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *