Disse fælles køkken ingredienser vil øge din families sundhed

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Havde nok af superfood dille? Er du udtømt af at se lister over eksotiske fødevarer, der er langt ud af prisklassen for dit månedlige fødevarebudget? Og selvom du klarer at få fat i nogle superfood ingrediens, føler du dig stresset uden at vide, hvad du skal afslutte med det, nu hvor det er på din køkkenbord?

Du kan måske være taknemmelig for at finde ud af, at et par almindelige hæfteklammer pakker en stærk næringsstop. Her er 3 almindelige ingredienser, der kan findes i dit køkken, eller er ellers nemt at kilde, der er garanteret at øge din families sundhed.

TURSERICE.

Ofte set som et pulveriseret krydderi, eller som en olie, er gurkemeje en ingrediens, der både er en antioxidant og en antiinflammatorisk. Du kan kun være bekendt med det som den gule krydderi, du tilføjer til din engangskursaften. Men efter at have læst dette, vil du måske overveje at tilføje det til andre fødevarer på grund af sin intenst pakkede næringsværdi.

For kredsløbssystemet siges det at hjælpe med at lindre stress. Det betragtes også som en fordøjelseshjælp og leveren afgiftende hjælp. Gurkemeje har også været kendt for at fremme nyrefunktion.

Overbeviset, men ved ikke, hvordan man inkorporerer det i meget mere af din families måltider (uden for curries)? Overvej at tilføje et strejf af dette krydderi til dine børns røræg eller omeletter. Børn har tendens til at være mistænkelige for nye fødevarer. Men fordi den gule af krydderiet er delvist skjult af æggene af æggene, vil de tage den første bid uden at kajoling fra dig.

Relaterede sundhedsmæssige fordele ved hvidløg og hvad er det godt for

En anden nem måde er ved at tilføje den til mælk, AKA Golden Milk. Hvilket er en magisk kombination af gurkemeje, ingefær og mælk. Skjul den gule farve med honning, hvis dine børn er på den kræsne side, og du vil have dem til at smage det uden for meget tvang.

Æble cider eddike

Er du bekymret for din eller din partners vægt? Eller muligvis er dine børn lidt over den anbefalede vægt for deres alder og højde? Eventuelt viste deres sidste sundhedskontrol, at visse individer i din familie er præ-diabetiker? Ønsker dit køkkenskab havde en ingrediens, der kunne hjælpe din familie med at tabe sig, skære ned på sultregninger, og hjælpe dig med at skære maven fedt?

Gæt hvad? Apple Cider-eddike gør alt det og meget mere.

For dem, der er præ-diabetisk, kan æblecidereddike bidrage til at holde blodsukkerniveauet i et normalt interval. Derudover har det vist sig at forbedre insulinrespons. Og fordelene er mange udtalte, når du tager eddike med et måltid.

I mange undersøgelser blev æblecidereddike fundet at fremme vægttab og reducere fedt omkring ens mave. Faktisk bemærker sundhedslinjen, at de, der tog 1 spiseskefulde æblecidereddike pr. Dag, mistede op til 2,6 pund under en undersøgelse.

Har du brug for nogle ideer om, hvordan du tilføjer Apple Cider eddike til din families daglige måltider? Prøv det den britiske måde og sprøjt den på voldsramte fisk og chips (AKA pommes frites). Brug det som en dressing på salater. Tilsæt lidt til frugtsaften, du serverer dine børn. Når de bliver vant til smagen, øger langsomt mængden til op til en spiseskefuld pr. Drikke.

Relateret halve milliard dollar dommer mod Johnson & Johnson fra perspektivet af kronisk smerte klient Barby-ingle

Kanel

Kanelens meget magt er ikke kun, at det gør desserter smag bedre. Men at det gør det, samtidig med at du er godt for dit helbred. Det er den familievenlige ingrediens i byen på grund af at være lækker og nærende.

Har du en teenager under dit tagsystem, der er blevet introduceret til deres første smag af acne? Ifølge visse kanelstudier kan dette krydderi hjælpe med at forbyde breakouts. Faktisk anbefaler nogle eksperter at skabe en topisk ansigtsmaske af honning plus kanel som en måde at holde acne i bugt. Hvis du ser på fremragende honning tupelo honning til at købe websted er en god mulighed.

Endvidere pakkes kanel fuld af antioxidanter. Antioxidanter hjælper med at undgå beskadigelse af ens celler. Dette indebærer stort set, at antioxidanter er en af ​​de vigtigste ingredienser, der er nødvendige for at holde din krop, der opererer i topform.

Men virkelig en af ​​de bedste ting om dette krydderi er den lethed, som du kan tilføje den til din familie eksisterende, yndlingsmåltider. Ved morgenmad kan det sprinkles på toppen af ​​korn, toast, havregryn, te eller kaffe.

Det kan måske overraske dig at finde ud af, at du kan tilføje det til en kødsauce, eller brug den til sæson vegetablogså. Prøv at tilføje lidt til et par salte retter. Gå lys på smagsstoffet først. Din familie vil blive hårdt presset til at finde ud af, at hemmelig tilføjelse, der gjorde dagens middag, får en fuld fem stjerner!

Link til dette indlæg: Disse fælles køkkeningredienser vil øge din families sundhed

0/5.

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *