Er vægttab virkelig omkring kalorierne?

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Er du forvirret over nøjagtigt, hvor mange kalorier du kræver for at tabe sig? For hektiske mødre kan det være en udfordrende opgave at vedligeholde en sund vægttabsdiætplan. Det er ikke noget trick, at når du prøver at kaste disse overskydende pund såvel som i form tilbage i din foretrukne kjole, er forståelse vigtig – især når vi taler om kalorier.

Skære kalorier

Det allerførste skridt til effektivt at kaste vægt er at finde ud af, hvad din BMR er. BMR betyder basal metabolisk hastighed, hvilket i det væsentlige indebærer nøjagtigt, hvor mange kalorier du ville kaste, hvis du faktisk ikke gjorde noget hele tiden så godt som blev i sengen. Gå til http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/, såvel som når du identificerer din BMR, burde du multiplicere den med den passende aktivitetsfaktor:

Lille eller ingen øvelse: 1.2

Let træning/sport 1-3 dage om ugen: 1.375

Moderat træning/sport 3-5 dage om ugen: 1.5

Hård træning/sport 6-7 dage om ugen: 1,65

Ekstra aktiv træning 2x pr. Dag, utrolig fysisk opgave osv .: 1.8

Dette BMR -nummer viser dig dine vægtvedligeholdelseskalorier. For at tabe sig er et sundt mål at spise 15% -20% mindre end din BMR. Hold dig væk fra ekstrem kaloriforskæring, da dette kan være farligt for dit helbred og velvære samt gøre dig udmattet såvel som irritabel.

Spise rigtigt

Mens kvinder typisk har lavere kaloriske krav end mænd, vil det at vælge sunde fødevarer strække dit hverdagskaloritælling samt holde dig meget mere tilfreds såvel som energisk. Et fantastisk sted er at spore kalorien såvel som ernæringsmateriale i dine måltider er http://www.calorie-count.com/.

Alternativt kan du downloade appen MyFitnessPal til din smartphone samt sammenlægge dine kalorier på farten.

Et par forslag til at huske:

Grill, bag, stegt, broil eller kog din mad – steg det ikke!

Morgenmad er stadig det mest vigtige måltid om dagen

Du burde sprede dine måltider ud hele dagen ved at spise hver 2-3 time

Drik vand imellem mad af mad. En hel del mennesker overspiser, da de tager ind, indtil de ikke er sultne længere såvel som ikke giver deres krop tilstrækkelig tid til at føle sig tilfredse. Ved at bremse din spisning mindsker du faren for overbrug

Drikkevand kan hjælpe fordøjelsen

Relateret det allerbedste af sunde mødre-weekend-refleksion februar allerede

Hvert måltid burde bestå af protein, fedt såvel som store kulhydrater. Nogle gode fødevarer at inkludere i din diæt:

Lean proteiner: udbenet, hudløs fjerkræ eller kalkun, æghvider, tofu, proteinpulver, struds, bøffel, øverste runde oksekød (alias London broil), dåse tun, fisk såvel som skaldyr (inklusive fedtfisk som laks, kattemiskon som kattemiskon som kattemiskon som laks og kattemiskon som laks såvel som makrel), cottage cheese, yoghurt

Stivelsesholdige kulhydrater: havre, brun ris; quinoa; Vidunderlig kartoffel, bønner (nyre, sort, pinto, nordlig, hvid osv.), Bælgplanter (linser); Ezekiel/spiret brød, fuld hvedepasta, fuldkornsbrød (i moderation – ekstremt forarbejdet)

Fibrøse kulhydrater: ganske meget enhver form for grøntsag, især miljøvenlige. Broccoli, spinat, blomkål, rosenkål, artiskokker, escarole, grønnkål, miljøvenlige bønner, zucchini, squash, svampe, tomater, salater

Sunde fedtstoffer: frø (specielt jord hør), yderligere jomfru olivenolie, laks samt andre fedtfisk, nødder samt nøddesmør (valnødder samt mandler er store), avocado

Frugt: jordbær, blåbær, cantaloupe, æbler, pærer

Ting at begrænse eller slippe af med helt fra din diætplan inkluderer soda, slikbarer, hvidt brød, slik, rig restaurant/takeout måltider samt frosne måltider. Jeg er sikker på, at du har et godt koncept om, hvad der er fantastisk for dig såvel som ikke så godt for dig.

Spise inden du går i seng

At spise en snack, før du går i seng, kan fremme vægttab. Ved at tilbyde din krop med de bedste næringsstoffer, den har brug for for at fungere optimalt såvel som at holde dit blodsukkerniveauer stabil, gør du det muligt for dit fedtforbrændende hormon, Glucagon, at gøre sit job. At spise en snack, før du går i seng, kan ligeledes hjælpe dig efterår og forblive i søvn.

Cottage Cheese er en perfekt snack før søvn, fordi den inkluderer det langsomt frigivelsescaseinprotein, der langsomt absorberes i kroppen. Når du sover, vil din krop gå med den længste periode uden mad såvel som endte med at være katabolisk, hvilket indebærer detkan begynde at nedbryde muskler. Derfor burde du spise cottage cheese, før du går i seng, fordi 1 servering tager cirka 5-6 timer at fordøje helt.

Drikker vand

Vand er essensen af ​​livet, såvel som alligevel kan mange mennesker ikke tåle det. Faktisk brugte jeg til at være en af ​​dem. Jeg kan huske tilbage, når jeg drikker en 12-pakke soda inden for 2-3 dage. Til sidst forbedrede jeg mit daglige vandindtag, selvom jeg ikke ville. På kort tid endte jeg med at blive vant til at drikke meget mere H20, hvilket hjalp til med at øge min energi hele dagen. Mange mennesker siger, at du burde drikke otte glas vand dagligt, men det er et minimum for mig, afhængigt af mit aktivitetsniveau såvel som miljø.

Relaterede hormoner såvel som den endokrine kirtel

Vand har adskillige fordele, herunder:

Hydrering uden uønskede kalorier

AIDS i fordøjelsen såvel som undgår forstoppelse

Hjælper dine muskler med at udføre meget bedre i gymnastiksalen

Hjælper med at skylle toksiner ud af dine nyrer

Kan få din hud til at se bedre ud

En let metode til at identificere, om du er fugtet tilstrækkelig, er efter farven på din urin. Fjern pee indebærer hydreret, gult indebærer noget dehydreret såvel som mørkt guld er farligt dehydreret. Du vil forhindre mørkt guld.

En typisk myte er, at hvis du drikker vand, bliver du oppustet; Snarere sker det modsatte! Når du er dehydreret, opbevarer din krop alt det vand, den har brug for, hvilket fører til forbedret kropsvægt. Når du drikker vand konsekvent hele dagen, skyller du dit system effektivt ud. Hvis du pludselig begynder at drikke vand fra en lang periode med ekstremt lidt, kan du hurtigt miste et antal pund overskydende vandvægt.

Fastfood

Fastfood er ikke perfekt til en diæt, især når du prøver at kaste uønsket fedt. Desværre har du nogle dage bare ikke tid til at tilberede et sundt måltid. Ikke at bekymre sig! Den næste fineste ting, du kan gøre, er at få en sub på hele hvedebrød uden krydderier. Sandwicher med fedtfattig kød eller fjerkræ tilbyder en sund balance mellem kulhydrater såvel som protein.

Cardio

Du burde gøre cardio allerførste om morgenen, såvel som derefter vente 1 time før du spiser for at maksimere din fedtforbrænding. Det væsentlige er, at du laver cardio på rutinemæssig basis samt producerer en kalorimangel for at tabe sig.

Jeg foreslår, at du laver HIIT (interval for høj intensitet) 2 gange om ugen. I det væsentlige er det, du gør, skiftevis hvert 30. sekund eller 1 minut mellem øvelse med høj intensitet såvel som medium – lav intensitetsøvelse i en samlet på 20 minutter. Målet er at få din hjerterytme så meget som omkring 80-90% af din maks. Den fantastiske ting ved denne type træning er, at den holder din hjerterytme forhøjet under hele øvelsen.

Relateret være en talsmand for dit helbred og wellness i 2020 ved at se på disse væsentlige tegn på et ubalanceret immunsystem

Hvis du opdager HIIT så godt krævende, kan du prøve at integrere hverdagsture i din livsstil eller andre udvikler af kardiovaskulær aktivitet med lav intensitet.

Kosttilskud

De eneste kosttilskud, du burde tænke på, når du begynder et vægttabsprogram, er et multivitamin, fiskeolie eller hørfrøolie. I en nylig undersøgelse var kvinder, der tog fiskeolie, meget mere tilfredse efter et måltid såvel som havde en tendens til at spise mindre generelt. Det antages, at fiskeolie regulerer frigivelsen af ​​det kemiske serotonin, som hjælper med at styre appetitten. Hvis du løfter vægte, er valleprotein ligeledes ideelt efter en træning for at hjælpe din krop med at udvikle mager, stærk muskel.

Vægtløftning

Vægtløftning er en fantastisk vægttabsforstærker, fordi det udvikler muskelmasse såvel som toner din krop. Når du træner med en høj intensitet, kan du endvidere kaste et højere antal kalorier. Ud over din stofskifte øges i en ekstra 24-48 timer! Dette forstås som efterforbrændingseffekten.

Det foreslås, at du træner med vægte 2-3 gange om ugen. Jeg forstår mennesker, der træner hver dag, ud over andre, der træner hver anden dag (eller mindre). En ting, der gælder, er dog, at du burde vente mindst 48 timer, før du arbejder nøjagtigt den samme muskelmassegruppe for at undgå overtræning såvel som skade.

Du kan opdage en overflod af fantastiske programmer på https://www.bodybuilding.com/, såvel som mange inkluderer endda en videodemonstration! For nogen, der er ny til vægtløftning, kan en træning i fuld krop være den allerbedste mulighed. Du bliver tonet op ved at tilføje mager muskelmasse såvel som brændende fedt!

Sidste tanker

Vægttab er ikke så vanskeligt, som du tror, ​​hvis du tager din tid. Dit mål burde være at gøre træning såvel som sund spisning en konsistent såvel som behagelig vane. Du kan opdage meget mere på http://astrobiosociety.org/why-should-i-lose-weight/

Om forfatteren:

Mark Alexander er en sundheds- og wellness -blogforfatter såvel som en aktiv fysisk fitnessentusiast. Du kan opdage meget mere om sund kost såvel som Weight tab på https://consumerscompare.org/

Link til dette indlæg: Er vægttab virkelig omkring kalorierne?

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *