Medbring boblebum på din næste husholdningsflugt

deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Forårssæsonen er en sjov tid med meget bedre vejrforhold (farvel, sne!), Institutionen bryder samt husholdningsferier. Mens det at komme ud af byen såvel som at tjekke en ny by, strand eller park kan være spændende, kan det at rejse med børn ligeledes være udfordrende. Det er især komplekst med 2 eller 3 unge i køretøjet eller på et fly. Den ubegrænsede “Er vi der endnu?” Kan drive enhver form for forælder, der er skør på bare de allerførste par timer på turen!

Bubblebum forstå vanskelighederne ved at rejse med børn! De var venlige tilstrækkelige til at lade mig prøve deres junkie -sæde -organisationssystem såvel som deres Sneck -pude, udviklet især til dine rejsende kiddoer.

Junkie Back Seat Organizer

Junkie gemmer kopper, legetøj samt aktiviteter for at holde dine unge besat såvel som deres udstyr organiseret i bagsædet. I form det mellem to sæder (inklusive køretøjssæder) for enkel gevinstadgang til dine børns aktiviteter såvel som gear. Efter din rejse skal du hurtigt folde junkien og opbevare i dit skab. Det er både en fornuftig størrelse såvel som vægt til simpel brug såvel som transport.

Junkie Highlights

Let installation: Skub bare sikkerhedssele med sikkerhedsklip til beskyttet på plads

Passer mellem børn, så begge unge kan hurtigt få adgang til deres udstyr

Tech-delingssystem: Nubby-greb passer til en række mediegadgets for at holde dem på plads

Aftagelig bær med isoleret rum: Overførselsudstyr samt hold drikkevarer fantastisk med denne indbyggede køler, der lynlås lukkede

Koppholdere: To kopindehavere beskyttede dine børns drikke sikkert

Aktivitetsbakker: To bakker i fly-stil tilbyder plads til snacks, doodling samt andre aktiviteter

Opbevaringsområde, der kontraherer, når du kræver det til: Opbevares samt organisere dine børns gear, såvel som derefter hurtigt fold så meget som transport

Grib junkien her for kun $ 39,99!

Relateret håndtering af stress og angst såvel som andre problemer med sundheds- og wellness-problemer

Sneckpuden

Sneck -puden fastgøres til nakkestøtten på dit barns sæde såvel som vikler rundt om hans/hendes hoved for komfort såvel som enklere sovende på turen. Det tilbyder ligeledes yderligere opbevaring såvel som hurtigt kan foldes såvel som bringes som en rygsæk. Hvis dit barn har svært ved at sove i bilen, kan dette være en fantastisk tilføjelse til din næste tur!

Sneck pudehøjdepunkter

Nem installation: Fastgøres til nakkestøtten til brug eller opbevaring. No much more neck pillows on the vehicle floor!

Comfort: pillow pods adhere to your child’s body for ideal sleep position, as well as high-end fleece material offers a soft surface

Stash Pocket: Yderligere opbevaring for at holde ting væk fra gulvet

Nem transport: hurtigt foldet op såvel som bragt som en rygsæk (meget let!)

Grib Sneck her for kun $ 14.99!

Consider these essential pieces for your next household getaway by buying BubbleBum’s website. BubbleBum’s products are likewise offered on Amazon as well as at choose Target as well as Walmart stores.

Link to this post:Bring BubbleBum On Your next household Vacation

3.5/5

(2 Reviews)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *